Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перше парламентське слухання обвинувачень Тимошенко відбудеться в середу

Субота, 31 серпня 2002, 15:48
4 вересня парламентський комітет з питань регламенту і депутатської етики розгляне подання Генеральної прокуратури
про надання згоди Верховної Ради для притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутат Юлії Тимошенко.

Про це в інтерв'ю журналістам в суботу повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Спікер також зазначив, що відповідно до регламенту він повідомив Тимошенко про подання, що надійшло від Генпрокуратури, і відправив цей документ на розгляд в профільний комітет парламенту.

За словами Литвина, глава комітету Валентин Матвєєв (фракція КПУ) повідомив про те, що комітет розробляє процедуру розгляду цього питання, і відповідне засідання комітету відбудеться 4 вересня.

Як повідомлялося, минулої середи до Верховної Ради України надійшло подання Генеральної прокуратури на надання згоди парламенту на притягненні до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата Тимошенко, лідера фракції БЮТ.

До комітету з регламенту входять 13 депутатів: по чотири члени від КПУ і БЮТ, два представляють Партію регіонів, по одному від "Нашої України", СПУ і "Народовладдя".

Рішення комітету приймається більшістю від присутніх депутатів. Засідання комітету правочинне, якщо на ньому присутні понад половину затвердженого Верховною Радою складу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування