Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко шантажує Литвина відставкою?

Вівторок, 10 вересня 2002, 12:12
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин обов'язково має брати участь у переговорах між дев'ятьма пропрезидентськими фракціями та "Нашою Україною" про створення парламентської більшості, повідомив в інтерв'ю журналістам лідер фракції "Трудова Україна" – ПППУ Сергій Тігіпко.

"Якщо ми сформуємо таку більшість (дев'ять пропрезидентських фракцій та "Наша Україна"), то постає питання навіщо нам такий спікер", - сказав Тігіпко, коментуючи позицію Володимира Литвина, який не бере участі у переговорах по створенню більшості.

Володимира Литвина можна зрозуміти, якщо він відсторонюється від формування більшості тільки з дев'ятки, вважає Тігіпко. "Однак якщо до переговорів приєднається "Наша Україна", то мова йде про більшість у 340 голосів, і він має включитися у переговорний процес", - сказав він.

На думку Тігіпка, у форматі дев'ятка плюс "Наша Україна" плюс спікер, можна буде обговорювати "реальний" текст політичної угоди про більшість.

Раніше Володимир Литвин заявляв, що хоче бути головою всієї Верховної Ради, а не тільки парламентської більшості. "Так не буває", - зазначив у зв'язку з цим Тігіпко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування