Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори про більшість "Наша Україна" веде не з Тігіпком, а з Литвином

Вівторок, 10 вересня 2002, 13:01
"Наша Україна" не веде переговори з "дев'яткою" щодо створення парламентської більшості. Про це в інтерв'ю УНІАН заявив уповноважений представник фракції "Наша Україна", голова УНР Юрій Костенко.

За його словами, переговори відбуваються з головою Верховної Ради Володимиром Литвином та керівниками окремих фракцій, які можуть стати учасниками демократичної більшості. Костенко підкреслив, що мова про те, що 9 фракцій і "Наша Україна" можуть сформувати більшість, не йде.

Відповідаючи на запитання, чого стосуються переговори "Нашої України" з Литвином, Костенко повідомив, що блок просить спікера стати гарантом демократичних процесів під час переговорів щодо формування більшості, які мають відбуватись у демократичному форматі без тиску ззовні.

Щодо питання, чи піде "Наша Україна" в опозицію, тут Костенко нагадав, що на політраді блоку було ухвалене рішення щодо вересневих акцій. Так, 15 вересня "Наша Україна" проведе форум національно-демократичних сил, на якому буде проаналізовано стан справ у державі, сформовані вимоги "Нашої України" до влади і до Кучми.

За словами Костенка, якщо діюча влада відмовить "Нашій Україні" у такій співпраці, то їй нічого іншого не залишиться, як піти в опозицію. "Дуже чітка позиція "Нашої України" - або у владі, або в опозиції", - наголосив Костенко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування