Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада забезпечить явку на мітинг у 35 тисяч... переодягнених

Вівторок, 10 вересня 2002, 13:30
Для участі у мітингу опозиції 16 вересня у Києві буде залучений загін у 35 тисяч правоохоронців, які можуть вдатися до провокацій. Про це повідомив на прес-конференції "трійки" у Києві лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

За словами Тимошенко, ця інформація ними отримана від джерел у Міністерстві внутрішніх справ. Вона зазначила, що в області спущена "рознарядка" про відправлення працівників МВС до Києва на час проведення акцій опозиції. На думку лідера БЮТ, дві треті з них будуть у штатському з тим, щоб загубитися у натовпі. "Вони діятимуть за ситуацією", - прокоментувала Тимошенко можливі провокації.

"Не потрібно боятися, що нам влаштує влада. Якщо ми будемо здатні підняти людей, то вже не важливо, до чого вона (влада – УП) готувалася", - зазначила Тимошенко. Вона також повідомила, що за кожною десяткою, сотнею та тисячею мітингуючих буде закріплений керівник, який попереджатиме дії провокаторів.

Коментуючи пропозицію київського мера Олександра Омельченка проводити мітинг на спорткомплексі "Чайка", Тимошенко сказала, що акції протесту "відбудуться там, де оголошено (на Європейській площі – УП)". "Конституцією передбачено, що ми тільки повідомляємо органи влади про те, що відбуватиметься", - сказав у зв'язку з цим Петро Симоненко.

Лідери "трійки" не дали конкретної відповіді на питання про те, скільки протестуючих вийде на вулиці 16 вересня. "Людей буде багато", - лише сказав у зв'язку з цим лідер соціалістів Олександр Мороз.

При цьому Тимошенко додала, що мітингуючі "не будуть стояти і чекати поки влада їх помітить". "У нас відпрацьований план", - сказала вона, однак відмовилася повідомляти його подробиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування