Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

16 ВЕРЕСНЯ ЮЩЕНКО БРАТИМЕ УЧАСТЬ у антипрезидентському мітингу

Вівторок, 10 вересня 2002, 16:04
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що 16 вересня він прийде на мітинг опозиції у Києві. "Де буду я й мої політичні партнери – безумовно, на майдані", - заявив він, відповідаючи на питання учасників чату "Української правди".

Ющенко зазначив, що практично всі політичні сили України усвідомили, що в державі наявна "криза влади, і ця метастаза перекинулася у парламент". На думку лідера "Нашої України", є два шляхи розв’язання цієї проблеми: формування демократичної більшості та уряду або ситуація, коли переговорний процес заходить у безвихідь. "Якщо цей, другий варіант стає домінуючим, тоді є дві є відповіді: дострокові президентські та парламентські вибори".

Ющенко також сказав, що політичні сили, які входять до "Нашої України", "закликатимуть людей виходити на вулиці". "Ця акція (16 вересня) – один з логічних кроків, разом з Форумом демократичних сил, з акціями інших днів, яких буде багато", - сказав лідер "Нашої України" в інтерв'ю журналістам після закінчення чату.

Ющенко зазначив, "що логіка ситуації вимагає комплексу дій – протестного та діалогу", тому "Наша Україна" намагатиметься одночасно застосовувати обидві форми.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування