Останню експертизу "таращанського тіла" проведуть "Репортери без кордонів"

Середа, 11 вересня 2002, 11:24
Міжнародна правозахисна організація "Репортери без кордонів" організує ще одну експертизу так званого "таращанського тіла", яке, за даними Генеральної прокуратури України, належить Георгію Ґонґадзе.

Як повідомила "Німецькій хвилі" мати зниклого журналіста Леся Ґонґадзе, без висновків цієї експертизи поховання тіла не буде.

Свою позицію Леся аргументує тим, що висновки проведених раніше експертиз "таращанського тіла" діаметрально протилежні. До того ж, як запевняє мати Георгія Ґонґадзе, у неї немає жодного офіційного документа про те, що це тіло безсумнівно належить її синові.

"У мене єдина вимога - дайте мені результати експертизи волосся, яке я дала ще 26 квітня 2001 року. Виявляється, як мені сказали у Генпрокуратурі, що взагалі не було проведено експертизи", - сказала Леся Гонгадзе.

Окрім експертизи, яку організували "Репортери без кордонів", жодної іншої: за участю японських, американських чи то англійських спеціалістів, тим більше під наглядом генпрокуратури України, за словами Лесі Гонгадзе, більше не буде.

У разі позитивного результату, мати журналіста запевняє, що не допустить, аби похорон її сина політики використали у своїх цілях. А тому дату похорону буде визначено у вузькому родинному колі.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування