Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відстала від опозиції, щоб відстрілятися від Піскуна

Середа, 11 вересня 2002, 12:48
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко ініціюватиме у четвер, 12 вересня, розгляд парламентом подання гепрокурора про притягнення її до кримінальної відповідальності, повідомив член фракції БЮТ Андрій Шкіль.

За його словами, Тимошенко вимагає якнайшвидшого розгляду цього питання, "щоб поставити крапки над і, та щоб це питання не використовувалося у пропаганді влади", зазначив Шкіль.

Голова парламентського комітету з питань регламенту Валентин Матвєєв повідомив УП, що він вже відправив рішення комітету голові Верховної Ради Володимиру Литвину. Депутат зазначив, що тепер розгляд цього питання має ініціювати головуючий на сесії. Матвєєв також підтвердив, що напередодні на засіданні комітету Тимошенко заявляла, що хоче розглянути це подання якнайшвидше.

Голова комітету нагадав, що за регламентом подання має бути розглянуте протягом семи днів після направлення його до керівництва Верховної Ради. В той же час він зазначив, що у цей термін не зараховуються дні на несесійному тижні (таким буде наступний тиждень).

У середу Тимошенко не поїхала в тур регіонами України разом з іншими лідерами опозиції Олександром Морозом та Петром Симоненком, вирішуючи питання розгляду подання генерального прокурора.

Представники ряду фракцій у коментарі УП зазначили, що поки не визначили свою позицію щодо подання на Тимошенко. Зокрема, не збиралися для розгляду цього питання фракції КПУ, "Регіони України", "Наша Україна", "Демократичні ініціативи", СДПУ(О). Їх представники зазначили, що свою позицію будуть визначати тоді, коли їм буде наданий текст подання, який ніхто із вищеназваних фракцій не отримував.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування