Азаров добре пам'ятає, що говорив, а чого не говорив на плівках Мельниченка

Четвер, 12 вересня 2002, 10:23
Голова Державної податкової адміністрації Микола Азаров "не читає" розшифровки записів колишнього майора Держохорони Миколи Мельниченка. Про це Азаров розповів у передачі "Саме той" у середу на Першому Національному каналі.

Азаров також зазначив, що його "служба, природно, стурбована, скажімо, іміджем податкової служби, і розуміє, що імідж податкової служби загалом залежить від іміджу керівника, і підкреслює червоним фломастером все, стосовно мене".

Головний митар країни зізнався, що "пробігає очима", й "іноді виступає зі спростуванням". "У мене глибоке переконання, що організатори або автори "касетного скандалу" організували вбивство Гонгадзе", - сказав Азаров.

"Для мене все це ясно, з самого початку було ясно", - сказав голова ДПАУ. – "Якщо Ви пам'ятаєте, я ще два роки тому на самому початку "касетного скандалу" сказав, що для мене ясні всі мотиви. І, загалом-то, ясні і ті, хто стоїть за цими сценаріями. І я думаю, що розслідування, і, в кінцевому результаті, суд поставить крапки над "і".

Азаров також впевнений, що знає "що міг говорити, що не міг говорити, що я говорив, що не говорив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News