Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка не буде ні в опозиції, ні у більшості – Погребинський

Четвер, 12 вересня 2002, 10:56
"Є багато розмов про те, що суспільство підтримує проведення акцій протесту опозиції 16 вересня, однак це брехня", - заявив директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології політолог Михайло Погребинський на зустрічі з представниками регіональних засобів масової інформації у четвер.

За словами Погребинського, його центр вивчав суспільну думку, і він може стверджувати, що за два останніх роки ситуація із ставленням народу до влади мало змінилась.

Як сказав політолог, відповіді на запитання: "Чи готові ви брати участь в акціях, чи протестувати проти діючої системи влади?", не відрізняються від відповідей, які давали українці два роки тому.

"Все, що відбувається зараз - відбувається на поверхні суспільства і не торкається глибинних коренів людей", - заявив він. При цьому Погребинський додав, що, на його думку, лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко не братиме участі в акціях протесту, так само як і не братиме участі у формуванні більшості, а намагатиметься тримати деякий час владу в напрузі й спробує пролонгувати напруження в суспільстві.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування