Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дніпропетровська влада самостійно протистоятиме "революційному шалу"

Четвер, 12 вересня 2002, 15:33
Органи влади Дніпропетровської області "вважатимуть патріотичним обов'язком вжити самостійно необхідні заходи і захистити народ від "революційного шалу", який загрожує країні, якщо найвища державна влада в Україні виявить свою нездатність упоратися з купкою радикалів і піде їм на поступки". Про це йдеться у спільному зверненні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації та облради до президента України, підтриманому в четвер на зборах активу Дніпропетровщини.

У зверненні наголошується, що немає жодних політичних підстав для організації акцій масового протесту 16 вересня під демагогічними гаслами, а заклик до повстання "є проявом повної політичної безвідповідальності Ющенка, Мороза, Тимошенко та Симоненка і викликаний тільки бажанням політичного реваншу".

Регіональна влада також стурбована "популістськими закликами пана Ющенка" згорнути співробітництво з Росією на користь однобічної орієнтації на НАТО, і вважає "актуальним ініціювання загальноукраїнського референдуму про надання російській мові державного статусу".

Виступаючи на зборах активу губернатор Дніпропетровщини Микола Швець попередив чиновників про недопустимість з їх боку політичних амбіцій. Якщо вони є, то, за словами губернатора, чиновники повинні написати заяви про звільнення з державної служби.

Швець також повідомив учасникам зборів про очікувані незабаром кадрові зміни в органах місцевої влади. Сьогодні чиновники області повинні відвідати трудові колективи підприємств та установ, аби сприяти вирішенню на місцях назрілих соціально-економічних питань та роз'яснити населенню, що на Дніпропетровщині "революційної ситуації немає".

УНІАН

Читайте також:

На Банковій чують наближення "державного перевороту"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування