Літак Тимошенко не пустили до Миколаєва. Довелося летіти до Херсона

П'ятниця, 13 вересня 2002, 11:03
Диспетчери Бориспільського аеропорту заборонили виліт літака, на якому народний депутат Юлія Тимошенко планувала прибути у Миколаїв на зустріч з активістами акції "Повстань, Україно!" Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"В той момент, коли Юлія Тимошенко вже перебувала в літаку, екіпажу надійшло повідомлення про начебто розлитий на посадковій смузі Миколаївського аеропорту бетон. Група зустрічаючих у Миколаєві, з якими оперативно зв‘язався штаб партії "Батьківщина", повідомили телефоном, що місцевий аеропорт функціонує у звичайному режимі, стоїть чудова погода й інші літаки безперешкодно здійснюють посадки", - ідеться у повідомленні.

Партія "Батьківщина" заявляє, що "однозначно розцінює подібні дії служб Бориспільського аеропорту як виконання політичного замовлення з метою зірвати хід підготовки акцій протесту". Партія також вимагає провести службове розслідування інциденту.

У п'ятницю, згідно з графіком поїздок регіонами, Тимошенко, Симоненко та Мороз мають зустрітися із мешканцями Херсону, Миколаєва та Одеси.

Тим часом в центральній диспетчерській службі "Борисполя" повідомили, що аеропорт Миколаєва з вчорашнього вечора через технічні причини був закритий для прийому всіх літаків, включаючи міжнародні рейси. Зроблене це було у зв'язку з виявленням сколовів на злітно-посадочній смузі аеропорту, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Після їх усунення близько 11.00 п'ятниці, аеропорт відновив роботу в звичайному режимі, зазначив співрозмовник агентства.

Відмінений з цієї причини, призначений на 8.00 чартерний рейс авіакомпанії "ЄЕС-Авіа" сполученням Київ-Миколаїв з Юлією Тимошенко на борту о 9.06 відбув до Херсона, повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...