Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правди від Кучми вимагатиме і МФЖ

П'ятниця, 13 вересня 2002, 11:11
Міжнародна федерація журналістів підтримала акцію протесту, що її проводить фонд ім. Георгія Ґонґадзе у другу річницю зникнення українського журналіста. Представники федерації мають намір приєднатися до мітингів протесту 16 вересня, що проводитимуться у США й багатьох європейських столицях, зокрема, у Брюсселі.

У річницю зникнення Ґонґадзе Міжнародна федерація журналістів відправить свою делегацію на акцію протесту, що її буде проведено біля Місії України при Євросоюзі.

Як повідомили "Німецькій хвилі" у федерації журналістів, її представники прийдуть на мітинг з плакатами, що закликають українські власті розслідувати дворічну справу вбивства Георгія Ґонґадзе.

Федерація також розмістила інформацію про майбутню акцію на веб-сторінці міжнародного прес-центру в Брюсселі, завдяки чому про мітинг дізнаються представники зарубіжних мас-медіа.

Міжнародна федерація журналістів, що є найбільшою й найавторитетнішою журналістською організацією у світі, приєдналася до акції, яка отримала назву "Реквієм 2002: Обличчям до правди" і яку організовує фонд Ґонґадзе, форум українських студентів в Америці за підтримки української діаспори в країнах Європи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...