Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У понеділок серце Ющенка приведе його на мітинг

Неділя, 15 вересня 2002, 16:01
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко заявляє, що 16 вересня візьме участь у мітингу опозиції, однак вихід з політичної кризи, що склалася у країні, бачить у діалозі політичних сил.

Виступаючи на форумі демократичних сил у неділю в Києві, Ющенко заявив, що його блок пропонує для виходу країни з кризи низку кроків, що можуть стати результатом діалогу з владою. Зокрема, це створення парламентської більшості, сформованої народними депутатами без адміністративного тиску на основі політичних сил, що одержали перемогу на виборах; створення коаліційного уряду, не чекаючи внесення змін до Конституції, і підписання тристоронньої політичної угоди між парламентом, президентом і Кабінетом міністрів.

Ющенко виступає за припинення цензури в засобах масової інформації і встановлення постійного публічного діалогу між владою і суспільством.

"Я думаю, що влада піде на діалог", - заявив він.

Лідер "Нашої України" також нагадав, що 5 фракцій підписали угоду про створення парламентської більшості, і закликав інші політичні сили "вийти з окопів, вести діалог" і приєднуватися до створюваної більшості.

Говорячи про заплановані на понеділок акції протесту, Ющенко закликав всіх учасників форуму в цей день бути там, "де говорить серце".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування