Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук знайшов в Ющенка "гарну рису"

Неділя, 15 вересня 2002, 18:44
Глава адміністрації президента України Віктор Медведчук упевнений, що парламентську більшість варто формувати навколо ідеї політичної реформи, для реалізації якої необхідні зміни ряду законів і внесення змін до Конституції.

Коментуючи в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у неділю заяву п'яти політичних сил про формування парламентської більшості за участю, зокрема, фракції "Нашої України", прийняту на форумі демократичних сил, Медведчук зазначив: "Країна на порозі політичної реформи, про яку президент говорив у своєму посланні 24 серпня. Для її реалізації необхідно прийняти низку законів та деякі виправлення до Конституції. От навколо цієї реформи і має створюватися більшість. А все інше - від непомірного бажання окремих політиків якнайшвидше потрапити у владу".

При цьому, додав він, "парламентська більшість повинна формуватися в парламенті, а не на наукових конференціях". До того ж, вважає Медведчук, "погана та меншість, що не мріє стати більшістю".

Говорячи про лідера "Нашої України", що останнім часом критикував його за нібито надмірний вплив на президента, Медведчук сказав: "У Ющенка є гарна риса - він завжди і з усіма веде переговори - і з президентом, і з опозицією. Одне лихо - він з усіма розмовляє, але ні з ким не домовляється".

"Якщо вороги президента жадають від нього моєї відставки - виходить, я-ось саме на своєму місці. Знаєте, поганому опозиціонерові - керівник адміністрації заважає. Це не опозиція, а черга за своєю порцією влади з чорного ходу", - сказав глава адміністрації президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування