Посольство України у Вашингтоні під пікетом

Понеділок, 16 вересня 2002, 12:32
Об 11-й годині за місцевим часом розпочалося пікетування посольства України у Вашингтоні активістами Форуму українських студентів Америки, які прибули на цю подію з різних міст США.

На прохання посольства, яке терміново звернулося до місцевих правоохоронців, будинок українського дипломатичного представництва в американській столиці оточено посиленими нарядами вашингтонської поліції – принаймні п'ять автомобілів і ще поліція на мотоциклах.

Навпроти посольства з плакатами й гаслами молоді українці й українки вимагали від офіційної української влади повного й неупередженого розслідування й притягнення до відповідальності тих, хто причетний до організації вбивств журналістів, громадських і політичних діячів за роки незалежності України.

Цього ж дня голову Форуму українських студентів в Америці Сергія Куделю та голову Фонду ім. Георгія Гонгадзе вдову загиблого журналіста Мирославу Гонгадзе приймуть у Раді національної безпеки США, де вони передадуть лист від українських студентів і американських професорів і науковців, адресований президенту Бушу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News