У наметах опозиції знайдена зброя

Вівторок, 17 вересня 2002, 12:09
У ніч на 17 вересня працівники міліції вилучили з наметів, встановлених опозицією на центральних вулицях Києва, гранату РГД-5 і два обрізи мисливських рушниць. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на центр громадських зв'язків МВС України.

Проводиться розслідування.

Раніше в інтерв'ю "Українській правді" народний депутат Микола Рудьковський розказав, що був свідком, як "з намету депутата Семенюк витягли підкинену гранату і обріз". На його думку, це є провокацією.

За останніми даними, за порушення громадського порядку і перешкоджання виконанню рішень суду співробітники правоохоронних органів доставили в райуправління внутрішніх справ столиці 55 осіб, з якими проводяться слідчі дії.

"Правоохоронці діяли суворо в рамках Конституції і законів України", - повідомляє ЦГЗ МВС. У ході заходів 16 вересня "учасники акцій грубо порушували статтю 39 Конституції, що проголошує право громадян на мирні збори", оскільки зберігали в наметах зброю, підкреслює міліція.

Як повідомлялося, вночі 17 вересня міліція ліквідувала наметове містечко (126 наметів), встановлені опозицією біля адміністрації президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News