Для Ющенка головне, що 16 вересня зібралися і ліві, і праві

Вівторок, 17 вересня 2002, 14:34
Лідер політичного блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко виступає за скликання екстреного сесійного засідання Верховної Ради.

У вівторок у телефонній розмові з головою парламенту Володимиром Литвином Ющенко підкреслив, що "розв'язання політичних проблем необхідно перенести до парламентської зали, для чого треба скликати екстренну сесію", повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

"Не можна допустити, щоб ситуація у країні стала некерованою", - підкреслив лідер блоку. Ющенко вважає, що "конфлікт 16 вересня ще не зайшов далеко, а тому можливості для діалогу не вичерпані".

У вівторок на засіданні політради блоку "Наша Україна" було прийнято заяву з приводу політичної ситуації у державі.

Оцінюючи хід акції "Повстань, Україно!" учасники політради підкреслили: "Самим важливим стало те, що вперше за роки незалежності на площі зібралася ліві і праві політичні сили".

"Мирний мітинг не ставив за мету внести конфронтацію у суспільство. Він є закликом до діалогу з владою", - йдеться у документі.

На думку учасників політради, основою для таких переговорів є резолюція народного форуму "За демократичний розвиток України", який відбувся у Києві 14-15 вересня. Цей документ підписали декілька десятків лідерів політичних партій і громадських організацій, відзначає прес-служба.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування