"Наша Україна" візьме участь у засіданні ради "трійки"

Вівторок, 17 вересня 2002, 15:54
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко вже не зможе "відійти від опозиції", вважає член фракції "Наша Україна" Тарас Чорновіл.

Він повідомив, що у середу відбудеться засідання фракції "Наша Україна", на якому будуть ухвалюватися рішення щодо подальших дій фракції.

Водночас Чорновіл підкреслив, що "за всією нормальною логікою та мораллю Ющенко вже перейшов рубікон, і якщо він спробує йти назад, він може втопитися". Тому, вважає Чорновіл, "Наша Україна" "займе активну позицію в діях опозиції".

Пізніше представник блоку Ющенка візьме участь у засіданні координаційної ради СПУ, БЮТ і КПУ, повідомив в інтерв'ю журналістам народний депутат Петро Порошенко.

За його словами, у вівторок відбувається політрада блоку, на якій буде ухвалено рішення, чи братиме "Наша Україна" участь в акціях протесту, і "з цим рішенням Ющенко прийде на засідання координаційної ради", - сказав Порошенко.

Він не виключив можливості, що блок "Наша Україна" братиме участь в акціях, оскільки "значна частина депутатів блоку підписалась за скликання позачергового засідання сесії ВР".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...