Ющенко не хоче втрачати "останній шанс"

Середа, 18 вересня 2002, 13:33
На політраді фракції "Наша Україна" у вівторок обговорювалася концепція політичної угоди з демократичними силами, які об'єднуються в більшість. Про це у вівторок в ефірі "Громадського радіо" повідомив лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко.

З його слів, "по суті" документ залишився тим же. Пропонується тільки змінити економічний блок. Зокрема, досягнута домовленість з Сергієм Тігіпком про те, що економічний розділ буде викладений у вигляді 10-15 кроків, які повинні бути реалізовані в черговий економічний рік.

На думку Ющенка, якщо певні політичні сили беруть на себе відповідальність з формування більшості, то "кожна людина повинна знати, що буде через 24 місяці – які будуть зарплати, які досягнення".

Ющенко так само повідомив, що після підписання в неділю угоди про створення більшості 5 фракціями, він продовжує переговори про створення більшості. У вівторок Ющенко зустрічався з керівниками фракції "Народовладдя" і НДП.

"Ми знаходимося в розумінні ситуації в Україні, куди вона скочується. Можливо, у нас останній шанс. Я упевнений, що якщо більшість буде формуватися главою президентської канцелярії, ми отримаємо підтвердження, що Україна продовжує недемократичні традиції", заявив лідер блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування