Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук хоче арендувати парламент - Ющенко

Четвер, 19 вересня 2002, 13:14
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що на даний момент "поза волею народу іде глибока і тиха ревізія людських політичних поглядів".

Таку думку Ющенко висловив у середу під час прямого ефіру на "Громадському радіо". Говорячи про своє ставлення до глави адміністрації президента Віктора Медведчука, він зазначив, що "український варіант глави канцелярії - це, по суті, перший Кабмін".

"Сьогодні в руках цієї людини в аренді уряд, вона пробує взяти в аренду парламент. Це вже не жарти, це вже вплив, який Володимиру Михайловичу (Литвину – УП) і не сниться у парламенті", - сказав Ющенко.

На його думку, "якщо більшість буде формуватися главою адміністрації президента – це йде утвердження недемократичного режиму".

Ющенко також навів приклад Львівської облради, де за підсумками виборів було тільки два члена СДПУ(О). "Маю запитання до вас, як ви думаєте, скільки сьогодні у фракції СДПУ(О) у Львівський облраді?", - запитав політик, і дав відповідь: "22 особи".

Так само на думку Ющенка, "в українському парламенті за чотири місяці у 10 разів вони наростили політичну присутність у парламенті, яка була за результатами виборів". "Зараз у них 36 чоловік у фракції", - нагадав він.

"Дайте мені пораду, як політичному лідеру. Як можна за 4 місяці, працюючи вже на другій ділянці роботи, маючи проблеми, зробити фракцію у два рази більшою, ніж це було два місяця тому, згідно з волевиявленням народу?", запитав лідер "Нашої України".

Проте, на думку Ющенка, таку "тиху заміну" громадської думки "можна уникнути тільки прозорою, публічною організацією життя у парламенті".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування