У більшості Медведчука будуть Регіони, але без "Нашої України"

Четвер, 19 вересня 2002, 15:02
Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова зазначила, що переговори про створення парламентської більшості зараз ідуть у двох форматах - як між 9-ма пропрезидентськими фракціями і "Нашою Україною" "спільно", так і в "окремому розрахунку".

В інтерв`ю журналістам вона сказала, що особисто не була присутня на зустрічі, в якій за участі глави адміністрації президента України Віктора Медведчука обговорювалося питання створення парламентської більшості. Водночас вона зазначила, що представники від Партії регіонів на цій зустрічі були.

На запитання, до якого варіанту більшості схиляється фракція "Регіони України", Богатирьова відповіла, що до тієї, яка працюватиме над економічними засадами та політичними реформами, про які говорив президент України Леонід Кучма 24 серпня.

Водночас, один з лідерів "Нашої України" Петро Порошенко в інтерв`ю журналістам підкреслив, що "Наша Україна" за жодних умов не братиме участі у більшості, яку буде створено під керівництвом або під впливом "голови канцелярії президента України".

"Ми вважаємо, що це принижує Верховну Раду", - наголосив Порошенко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування