Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ НА СЛУЖБІ У МЕДВЕДЧУКА?

Четвер, 19 вересня 2002, 18:57
Міліція опитує жителів центральних районів Києва, де відбувалися акції протесту 16 вересня. Як повідомили УП джерела в міністерстві внутрішніх справ, по приватних квартирах і офісах ходять міліціонери зі спеціальним питальником.

Жителям квартир пропонується відповісти на такі питання: "Чи є у вас машина і чи не було у вас труднощів з паркуванням і проїздом до вашого будинку під час акцій 16 вересня?", "Чи не викликали ви швидку допомогу цього дня, якщо так, то скільки вона до вас добиралася?".

Опитуваним пропонується відповісти на запитання про те, чи не заважали їм учасники акції лементом і шумом, і головне – як це вплинуло на психічний стан мешканців квартир.

За даними УП, за порадою політологів у заявах голови адміністрації президента Віктора Медведчука з приводу акцій 16 вересня постійно має звучати тема турботи про потерпілих від мітингів і демонстрацій. У темниках для ЗМІ на поточний тиждень зазначено робити матеріали про заблоковані "швидкі", про купи сміття, пробки та інші незручності для тих громадян, хто не став відстоювати свої права на площі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...