Щоб працювати з кадрами Кучми треба відповісти на 60 питань

П'ятниця, 20 вересня 2002, 16:53
Претенденти на посади в адміністрації президента України, які візьмуть участь у кадровому конкурсі, повинні будуть скласти такий собі іспит на перевірку знань Конституції України, законів "Про державну службу" і "Про боротьбу з корупцією".

Цей екзамен є спільним для всіх претендентів. У загальній складності у ньому 69 питань по всіх трьох законодавчих актах. Усього на кадровий конкурс по 14 управліннях і відділах виставлені 35 вакансій - в основному завідувач відділу і головні консультанти. Це випливає з матеріалів про кадровий конкурс, розміщених на офіційному інтернет-сайті президента.

Крім того, для 11 управлінь і відділів передбачена перевірка знань законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень структурних підрозділів адміністрації президента. Найбільше питань - 60 - для претендентів на посади у Головне управління організаційно-кадрової політики і взаємодії з регіонами (3 вакансії головних консультантів-інспекторів).

На 24 профільних питання повинні відповісти претенденти на посади в Головному контрольному управлінні адміністрації президента (6 вакансій, зокрема, 3 завідувачів відділами, керівників управління з контролю за виконанням актів і доручень президента України, 2 головних консультанти).

Для Головного управління інформаційної політики (1 вакансія завідуючого відділом і 2 - головних консультантів) - 27 питань; Головного державно-правового управління (2 завідувача відділами і 3 головних консультанти) - 30 питань; Головного управління з питань внутрішньої політики (1 завідуючий відділом, 1 заступник керівника управління з суспільно-політичних питань, 3 головних консультанти) - 30 питань.

Для претендентів на посади в Управлінні з питань забезпечення зв'язків з Верховною Радою, Конституційним судом і Кабінетом міністрів (1 заступник завідуючого відділом - завідуючий сектором і 4 головних консультанти) крім екзамена передбачено ще 15 питань.

Управління з питань звертань громадян (1 вакансія головного консультанта) - 32 питання; Відділ комп'ютерних систем й оргтехніки секретаріату (головний консультант) - 15; Головне управління з питань судової реформи, діяльності військових формувань і правоохоронних органів (керівник управління з питань судової реформи і зв'язків з органами прокуратури та юстиції) - 41.

Управління державних нагород і геральдики (завідуючий сектором) - 32 питання; Управління документального забезпечення (завідуючий відділом) -25 питань.

Крім того, в Головному управлінні з питань економічної політики 1 вакансія заступника цієї структури; в Управлінні з питань адміністративної реформи вакантні посади його керівника і завідуючий відділом; в Управлінні стратегічних ініціатив - двох керівників відділів. Для цих підрозділів, як випливає з умов конкурсу, тільки один, спільний екзамен.

Кадровий конкурс триває з 17 вересня. Останній термін прийому документів - 17 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування