Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО БУДЕ У БІЛЬШОСТІ, ПЕРЕКОНАНИЙ ЛИТВИН

Неділя, 22 вересня 2002, 22:10
Голова українського парламенту Володимир Литвин переконаний, що парламентська більшість буде створена за участю фракції "Наша Україна".

Таку думку Литвин висловив в ефірі передачі "Панорама" на Першому Національному каналі у неділю. Литвин також передбачає, що "більшість буде складати у межах 320 до 330 народних депутатів, тобто ця більшість буде за участю "Нашої України".

"Бо якщо взяти політичні установки, політичні погляди, то цю більшість у 330 народних депутатів ніщо не розділяє", - зазначив Литвин. - "Розділяють якісь особисті мотиви, бачення, не сприйняття лідерів один одного".

На думку Литвина, при створенні більшості "потрібно виходити з того, що та чи інша коаліція дасть Україні". "Я думаю нам потрібно перестати говорити про створення парламентської більшості чи коаліції, а швидше її створювати", - сказав глава парламенту.

Литвин також вважає, що "якщо буде сформована більшість, вона домовиться про створення коаліційного уряду". Проте на його думку, "чатує велика небезпека, що саме при розподілі портфелів (у коаліційному уряді - УП) можуть виникнути значні суперечності".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування