Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові зустріч влади і опозиції відбудеться у прямому ефірі

Понеділок, 23 вересня 2002, 12:49
На місці наметового містечка на площі Свободи у центрі Харкова у понеділок працює агітпост "опозиційної четвірки", на якому ведеться збір підписів за відставку Кучми. Знесені в ніч на неділю намети залишаються лежати на бруківці.

Організатори акції вважають незаконними дії щодо ліквідації містечка, повідомила народний депутат, перший секретар обкому Компартії Алла Александровська. У зв'язку з цим, за її словами, організатори акції "думають про відновлення наметів".

Александровська заявила, що їй не зрозумілі дії місцевої влади, яка спочатку не заперечувала проти встановлення наметів, а потім подала до суду на організаторів акції. Депутат думає, що за силовим рішенням місцевої влади стоїть втручання центральної влади.

Александровська підкреслила, що рішення суду, яким спорудження наметового містечка до розгляду питання судом, по суті, визнано незаконним, було прийнято без участі організаторів акції. Крім того, за словами комуністки, вона не знає коли відбудеться суд, що буде розглядати це питання власне кажучи, оскільки на це засідання опозиціонерів також не запрошують.

Крім того, кілька десятків представників "опозиційної четвірки" у понеділок зранку провели пікетування обласної держадміністрації, вимагаючи надати вільний доступ до засобів масової інформації.

Пікет був знятий після того, як представник обладміністрації повідомив, що харківський губернатор Євген Кушнарьов згодний зустрітися з представниками "четвірки" у прямому ефірі. Орієнтовно, прямий ефір відбудеться у п'ятницю на місцевому 7-му каналі.

У понеділок, 23 вересня о 18 годині "четвірка" планує провести мітинг на площі Конституції у Харкові.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: