Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прямий ефір "трійці" нададуть депутати

Вівторок, 24 вересня 2002, 04:27
Президент Національної телекомпанії України Ігор Сторожук заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", що депутати, які вимагають ефіру на першому загальнонаціональному телеканалі УТ-1, отримають його, тільки якщо буде ухвалено відповідне рішення парламенту.

Кажучи про події вечора понеділка, Сторожук повідомив, що безпосередньо перед підсумковим випуском новин, який зазвичай виходить о 21.00, принаймні 25 депутатів "зайшли в студію, заблокували її роботу".

З його слів, лідери опозиційних фракцій сіли за стіл ведучих і, посилаючись на статус депутата, зажадали негайно надати їм ефір.

"Якщо парламент ухвалить рішення надати ефір, то ми ним ефір дамо", - заявив Сторожук.

В листі, направленому до Верховної Ради, Сторожук відзначає, що Національна телекомпанія висвітлює діяльність парламенту, "чітко дотримуючись вимог відповідної ухвали українського парламенту". "Надання додаткового ефірного часу для представників найвищого законодавчого органу можливо тільки у разі ухвалення відповідних нормативних актів Верховною Радою України", - говориться в листі.

Президент НТКУ в листі висловлює надію, що депутати надалі не будуть втручатися в програмну політику телерадіоорганізацій і чинити тиск на журналістів".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...