Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захоплення Телецентру – крайня демократія, вважає Литвин

Вівторок, 24 вересня 2002, 09:47
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин оцінює вчорашнє захоплення представниками опозиції національного телебачення "як крайній прояв демократії".

Литвин зустрічався в Москві у Держдумі з першим віце-спікером Держдуми Любов'ю Сліскою (фракція "Єдність") і керівниками ряду комітетів палати, у числі яких глава комітету зі справ СНД Борис Пастухов (фракція ОВР), глава комітету з оборони Андрій Ніколаєв (група "Народний депутат").

Узагалі ж, відзначив український спікер, у ході зустрічі з російськими парламентаріями дії опозиції не обговорювалися, тому що ця внутрішня справа України.

Литвин відзначив, що розглядалися більш важливі проблеми і, зокрема, перспективи взаємодії українських і російських парламентаріїв, що домовилися перевести у практичну площину своє співробітництво.

Любов Сліска також повідомила, що торкнулися теми виплати грошових компенсацій українською стороною тим, хто загинув рік тому у результаті того, що літак рейсом з Ізраїлю, був збитий ракетою Збройних сил України. "Ми запропонували своїм колегам натиснути на уряд України, щоб позитивно вирішити дане питання", - відзначила перший віце-спікер.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування