Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пропрезидентські фракції ще не вирішили, що робити з "Нашою Україною"

Четвер, 26 вересня 2002, 11:47
Постійний представник президента у парламенті Олександр Задорожний вважає, що в ситуації, коли фракція "Наша Україна" відмовилася брати участь у голосуванні, фракції "дев'ятки" повинні створити більшість самостійно.

В інтерв'ю журналістам у четвер у кулуарах парламенту Задорожний відзначив, що дев'ять фракцій разом (усі фракції, крім чотирьох опозиційних) мають 216 голосів і повинні домогтися приєднання до них позафракційних й інших депутатів для формування діючої більшості. Для ухвалення законів необхідно 226 голосів.

За його словами, відмова фракцій "Нашої України", Компартії, Соцпартії і БЮТ брати участь у голосуванні спрямована на те, щоб показати, що в країні "є криза". Однак Задорожний переконаний, що Верховна Рада зможе й у такій ситуації ефективно працювати.

В той же час депутат Олександр Волков вважає, що необхідно продовжувати переговори про створення парламентської більшості з фракцією "Наша Україна".

В інтерв'ю журналістам у четвер у кулуарах парламенту Волков підкреслив, що поведінка "Нашої України" - "це крок у глухий кут". Він заявив, що не згодий з тими, хто говорить, що в країні існує політична криза, однак вважає, що в Україні "однозначно є парламентська криза".

"У політиці немає вічних ворогів і вічних друзів. Потрібно сідати і домовлятися, шукати вихід зі сформованої ситуації, створювати більшість", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування