США підтримує опозицію чи есдеки – комуністів?

Четвер, 26 вересня 2002, 13:15
Заява США про те, що Україна нібито продавала зброю Іраку, спрямована на підтримку акції опозиції, вважає голова Комітету Верховної Ради з питань оборони та національної безпеки Георгій Крючков.

Він зауважив, що звертає на себе увагу той факт, що заява США з'явилась синхронно з подіями, які зараз відбуваються в Україні, - "об'єктивно вона спрямована на підтримку акції".

Також голова комітету нагадав, що ще нещодавно американська сторона офіційно заявляла про те, що в неї немає ніяких доказів того, що Україна порушує санкції ООН, постачаючи зброю Іраку, а "сьогодні це змінилось".

При цьому Крючков підкреслив, що у заяві США є не факти, а лише підозра про наміри України продати зброю, і за ці наміри Америка хоче покарати Україну. "Акція недружня у відношенні до країни, яку Америка називає стратегічним партнером - це несправедливо і образливо для України", - наголосив голова парламентського комітету.

УНІАН

Від УП. Дивно, але ця новина УНІАНу була розіслана з поштової скриньки, яка використовувалася СДПУ(О) під час передвиборчої кампанії для розсилки "політтехнологічних" повідомлень.

Георгій Крючков є членом фракції КПУ. Як відомо, комуністи є однією з рушійних сил протестних акцій опозиції.

У середу майже так само про зв'язок акцій опозиції із звинуваченнями США говорив глава адміністрації президента, лідер СДПУ (О) Віктор Медведчук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...