ОПОЗИЦІЯ РАЗОМ ІЗ ЗІНЧЕНКОМ ЗІРВАЛИ ВЕЧІРНЄ ЗАСІДАННЯ ПАРЛАМЕНТУ

Четвер, 26 вересня 2002, 17:28
Представники фракцій Соцпартії, Компартії і БЮТ заблокували парламентську трибуну у ході вечірнього засідання Верховної Ради у четвер.

Член фракції СПУ Микола Рудьковський заявив у мікрофон спікера Володимира Литвина, що він вимагає вилучити картки відсутніх на засіданні депутатів. "Ви перетворюєте Верховну Раду на змову", - сказав він.

У цей час заступник голови парламенту Олександр Зінченко намагався відгородити Литвина від депутатів соціалістів, що стояли поруч із його кріслом, Рудьковського і Йосипа Вінського, при цьому відбулася легка сутичка між Вінським і Зінченком.

Литвин оголосив про закінчення вечірнього засідання, однак депутати не поспішають залишати сесійну залу.

Глава регламентного комітету Верховної Ради України Валентин Матвєєв у четвер увечері передав спікерові парламенту Володимиру Литвину документи, в яких зафіксовані порушення регламенту і Конституції під час голосування на ранковому і вечірньому засіданнях.

Як повідомлялося, виступаючи раніше Матвєєв, повідомив, що регламентний комітет зафіксував ряд порушень регламенту. Зокрема, за його словами, у сесійному залі проводилося голосування картками відсутніх депутатів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування