Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісту Барановському депутат Гапочка хоче "відірвати голову"

П'ятниця, 27 вересня 2002, 11:12
Член фракції Соціалістичної партії України Олександр Барановський заявив у п'ятницю з парламентської трибуни про загрозу його життю.

Виступаючи на ранковому пленарному засіданні, Барановський нагадав, що на засіданні у четвер у парламенті грубо порушувався регламент, оскільки голосування проходило за участю карток депутатів, які були відсутні у залі.

Порушення були зафіксовані регламентним комітетом, і про них було повідомлено керівництву парламенту, нагадав Барановський.

За його словами, спікер Верховної Ради Володимир Литвин не відреагував на ці попередження і не припинив голосування, а у відповідь на вимоги Барановського припинити голосування повноважний представник групи "Народний вибір" Микола Гапочка "обіцяв дослівно: "Я тобі відірву голову".

Барановський підкреслив, що розцінює ці висловлення як "пряму погрозу моєму життю" і направив відповідну заяву генеральному прокуророві, спікерові й у регламентний комітет парламенту.

Барановський звернувся до керівництва парламенту з проханням забезпечити свою охорону і провести відповідне розслідування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування