АП готова регулярно показувати журналістам президента

П'ятниця, 27 вересня 2002, 12:23
Як повідомив у ефірі Громадського радіо керівник Головного управління з питань інформаційної політики адміністрації президента Сергій Васильєв, на початку жовтня буде відкрито прес-центр адміністрації. За його словами, будуть проводитися щоденні брифінги, на яких у режимі онлайн працівники адміністрації будуть коментувати поточні події. Також у цих заходах братиме участь і президент.

Крім того, за дорученням Леоніда Кучми Головне управління з питань інформаційної політики адміністрації президента проводить моніторинг перешкод, що їх створюють журналістам під час виконання їх професійних обов'язків - повідомив Васильєв. За його словами, в телефонному режимі та листах журналісти з регіонів повідомляють про штучні перешкоди з боку державних службовців, і кожен такий випадок фіксується в адміністрації.

Васильєв повідомив, що у майбутньому на основі зібраного матеріалу буде підготовано рекомендації головам обласних та районних державних адміністрацій, держслужбовцям для розуміння ними того, як потрібно поводитися з представниками преси.

Громадське радіо

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News