КУЧМА НЕЗАДОВОЛЕНИЙ РОБОТОЮ ПАРЛАМЕНТУ

П'ятниця, 27 вересня 2002, 14:22
Президент України Леонід Кучма покритикував фракції, що блокували прийняття важливих законопроектів у четвер.

"Ви знаєте, скільки незавершених проблем сьогодні є в Україні, а гальмується все тим, що парламент не працює", - заявив Кучма журналістам у п'ятницю у Луганську. "6 місяців не маємо дієздатного парламенту", - сказав президент.

Кучма висловив нерозуміння поведінки опозиційних сил у парламенті, що блокували прийняття закону про відмивання "брудних грошей", відзначивши, що його прийняття позитивно позначиться на житті "простих людей". "А хто блокує той же закон про відмивання грошей? - Комуністи. Вони ж кричать, що вони за народ, так що ж вони не хочуть на законному рівні розібратися хто злодій, а хто ні", - сказав Кучма.

Він вважає, що комуністи у парламенті "не працюють, вони заважають рухатися Україні далі". Президент висловив думку, що подібними діями комуністи хочуть про себе "нагадати", тому що "про них починають забувати". "Це вже вчорашня історія, я переконаний", - сказав президент про комуністів.

Як повідомлялося, у четвер фракції "Нашої України", КПУ, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко залишили у четвер сесійну залу через невнесення до порядку денного питання про політичну ситуацію у країні.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...