Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пан Азаров, вам повістка до суду!

Понеділок, 30 вересня 2002, 14:51
Голові Державної податкової адміністрації України Миколі Азарову доведеться у суді доводити, що екс-віце-президент банку "Слов'янський" Борис Фельдман справді причетний "до виготовлення плівок" екс-майора Державної служби охорони України Миколи Мельниченка, бо "обов'язок доводити це лежить безпосередньо на ньому", заявив адвокат Фельдмана Андрій Федур.

За його словами, затягування справи тільки погіршить становище Азарова.

При цьому Федур зауважив, що будуть проведені експертизи відносно автентичності плівок, на яких йдеться про банк "Слов'янський", і експерти зроблять висновки щодо їх автентичності.

Адвокат також повідомив, що захисники Фельдмана мають намір "викликати для допиту в суд президента України Леоніда Кучму", а також Мельниченка в якості свідка.

За словами Федура, попередня домовленість з Мельниченком щодо надання свідчень за позовом Фельдмана до Азарова вже є. Співрозмовник агентства також наголосив, що розгляд цієї справи - "це унікальний судовий процес в Україні, де плівки Мельниченка мають стати предметом судового дослідження".

Як відомо, в понеділок Шевченківський місцевий суд м. Києва розпочав і відклав на 29 жовтня розгляд позову колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Фельдмана до голови Державної податкової адміністрації України Азарова.

17 травня 2002 року Федур подав позов до суду на голову Державної податкової адміністрації України Миколу Азарова з приводу розповсюдження останнім неправдивої інформації щодо Фельдмана. У позові йшлося, що 16 травня на прес-конференції голова ДПАУ повідомив про причетність Фельдмана до справи із записами Мельниченка. Як зазначив Азаров, ДПАУ володіє інформацією, згідно з якою Фельдман "давав доручення", аби "на плівках Мельниченка з'явився епізод, що його справа - це політичне замовлення".

19 квітня ц. р. Артемівський місцевий суд Луганська засудив Фельдмана до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, а також позбавив його права займати посади у кредитно-фінансовій та банківській сферах упродовж трьох років.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...