До справи Гонгадзе Генпрокуратура "підшила" заяви Єльяшкевича і Мельниченка

Понеділок, 30 вересня 2002, 15:33
Голова парламентської комісії з розслідування у справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ народний депутат Григорій Омельченко заявив, що буде оприлюднювати тільки ті записи, "які завізовані та підписані Миколою Мельниченком", та в яких містяться ознаки злочину.

Омельченко також повідомив, що експертиза плівок Мельниченка, в яких йдеться про незаконний продаж "Кольчуг" була проведена на замовлення Міністерства юстиції США у розслідуванні "за фактом незаконної торгівлі зброєю і відмивання брудних грошей".

"Експертиза дала відповіді на два запитання – запис, зроблений Мельниченком 10 липня 2000 року достовірний і монтажу не піддавався", і голос, який дуже схожий на голос діючого президента України – "належить президенту нашої країни Леоніду Даниловичу", - повідомив Омельченко.

Омельченко також повідомив, що заяви Мирослави Гонгадзе, Миколи Мельченка та Олександра Єльяшкевича до Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи проти вищих посадових осіб, "були долучені до матеріалів кримінальної справи, порушеної за фактом вбивства Георгія Гонгадзе".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування