Ющенко завойовує Москву і Путіна

Четвер, 10 жовтня 2002, 17:50
"Наша Україна" працює над створенням у Москві свого представництва, головним завданням якого буде "донесення інформації про діяльність" блоку.

Про це в інтерв’ю "Независимой газете" повідомив лідер блоку Віктор Ющенко. "Та дезінформація, яка ведеться щодо блоку і мене особисто, є політичним замовленням певних політичних сил в Україні", - наголосив він.

Ющенко також зазначив, що буде використовувати "всі шанси, щоб донести політичну позицію і стратегію блоку до росіян".

Лідер "Нашої України" не виключає, що ближчим часом може побувати в Росії. За його словами, він отримав запрошення від кількох російських політичних сил, зокрема на з’їзд партії "Союз правих сил", який відбудеться у Петербурзі на початку листопада.

Ющенко вважає президента Росії Володимира Путіна "представником нового покоління у російській політиці". Це покоління, за словами фракції "Нашої України", "розробляє сучасні політичні стратегії для розвитку Росії".

Ющенко відзначив цікавість до "Нашої України" зі сторони російських ЗМІ, ділових, громадських та політичних кіл. Він пояснює це небайдужістю Росії до подій в Україні. "У нас є глибоке розуміння того, що російська сторона рано чи пізно помітить демократичні зміни в Україні, бо тільки демократичні перетворення створюють формулу стабільності у державі", цитує Ющенка прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування