Кінах відмовився їхати на форум в Польщу

Понеділок, 14 жовтня 2002, 11:01
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах не буде брати участь в міжнародній конференції "Розширення Європейського союзу і НАТО – перспективи України", яка пройде в Варшаві 15-16 жовтня.

Про це повідомили агентству Інтерфакс-Україна в понеділок в прес-службі Кабінету Міністрів України, зазначивши, що у вівторок глава українського уряду буде працювати згідно із затвердженим графіком у Києві.

Раніше Польща заявила про намір в рамках цієї конференції сприяти діалогу представників влади і опозиції України. Президент України Леонід Кучма назвав такі ініціативи "втручанням у внутрішні справи країни".

Днями один з організаторів конференції, представник польського фонду "Ноу-хау" Агнешка Корнієнко заявила, що в фонді є попередня інформація про прибуття одинадцяти представників української влади, в тому числі і глави адміністрації президента Віктора Медведчука. Крім того, за її словами, підтвердили свою участь в конференції і представники опозиції Віктор Ющенка, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олександр Мороз, Анатолій Матвієнко, Юрій Костенко, Геннадій Удовенко, Борис Тарасюк, Микола Жулинський.

З польського боку політиків будуть представляти керівники парламентських фракцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування