Поки більшість ділить портфелі, опозиція думає про головне

Понеділок, 14 жовтня 2002, 13:49
Фракції Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко знову вимагатимуть розгляду в парламенті питання про політичну ситуацію в Україні, заявив лідер фракції КПУ Петро Симоненко.

"Якщо не буде відповідної реакції, ми вживатимемо адекватні дії", - підкреслив Симоненко в інтерв'ю журналістам у понеділок, додавши, що заявив про це на погоджувальній раді в керівництва парламенту.

Лідер комуністів повідомив також, що опозиційні фракції не обговорюватимуть питання про перерозподіл комітетів.

На думку депутата, на сьогоднішній день більшість "працює над тим, щоб перерозподілити комітети, захопити посади в уряді і далі займатися перерозподілом бюджетних засобів".

За словами Симоненка, більшість "не збирається займатися соціальними, економічними питанням, вона ділить портфелі, при цьому не в змозі забезпечити кадровий потенціал".

Відповідаючи на питання, чи веде більшість переговори з опозиційними фракціями про вступ у більшість, депутат підкреслив, що "у більшості немає бажань співробітничати, вони займаються залякуванням, шантажем і підкупом народних депутатів".

26 вересня, після проведення всеукраїнської акції протесту "Повстань, Україно!" фракції "Наша Україна", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко уже вимагали розглянути в парламенті питання про політичну ситуацію в країні, однак винесене на голосування це питання не набрало необхідної кількості голосів (226). У цей день депутати блоку "Наша Україна" і трьох опозиційних фракцій залишили сесійну залу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування