Віктор Медведчук вже зустрівся з американо-британськими експертами

Понеділок, 14 жовтня 2002, 14:27
Глава адміністрації президента України Віктор Медведчук зустрівся з групою міжнародних експертів з питань експорту станцій радіолокаційної розвідки "Кольчуга", повідомляє ГУІП адміністрації президента.

Під час зустрічі глава адміністрації президента України Віктор Медведчук підкреслив, що Україна пішла на безпрецедентну відкритість щодо надання міжнародним експертам усієї інформації і документації та демонстрації комплексів "Кольчуга", вироблених в Україні.

Під час засідання відбулося представлення робочих комісій від України, США і Великобританії з питань перевірки можливих поставок станцій радіолокаційної розвідки "Кольчуга". Українську комісію створено згідно з Розпорядженням президента України "Про забезпечення роботи міжнародних експертів з питань експорту станцій радіолокаційної розвідки "Кольчуга", до її складу входить 14 фахівців.

До складу американо-британської комісії входить 13 експертів, які представляють Державний департамент США, Міноборони США та Великобританії. Під час спільного засідання було обговорено програму перебування міжнародних експертів в Україні, перелік регіонів України та військових об`єктів, які відвідуватиме американо-британська комісія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...