Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"1+1" буде в ефірі ще два тижні

Вівторок, 15 жовтня 2002, 10:52
Вищий господарський суд України, що розглядає касаційні скарги Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення і Телерадіокомпанії "Студія 1+1" на постанову Київського апеляційного господарського суду, залишив у силі рішення про недійсність ліцензії Студії "1+1".

Таке рішення було прийнято на засіданні суду у понеділок. Як повідомили у прес-службі каналу "1+1", у ході засідання суд відхилив клопотання Телерадіокомпанії "АІТІ" про неприйняття до розгляду касаційної скарги, поданої Нацрадою, і про скасування вироку Вищого господарського суду про припинення виконання рішення Господарського суду міста Києва.

На засіданні також було оприлюднено той факт, що ТОВ ТРК "АІТІ" було зареєстроване тільки в 1999 році, і відповідно, не могло стати переможцем конкурсу на право мовлення на Другому загальнонаціональному каналі України, який проводився в 1996 році, повідомили у прес-службі.

Вислухавши сторони, Вищий господарський суд оголосив перерву до 1 листопада 2002 року - у цей день суд повинен винести рішення.

У лютому 2002 року Господарський суд м. Києва задовольнив позов ТОВ ТРК "АІТІ" і визнав недійсною ліцензію ТОВ ТРК "Студія 1+1" на право мовлення на Другому загальнонаціональному телеканалі України. У липні цього ж року Постановою Київського апеляційного господарського суду це рішення було залишене в силі. Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення і ТОВ ТРК "Студія "1+1" подали касаційні скарги до суду вищої інстанції, а саме до Вищого господарського суду України.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування