З більшості починають тікати депутати

Вівторок, 15 жовтня 2002, 11:17
Народний депутат Володимир Сивкович заявляє про припинення членства у парламентській більшості доти, доки не буде проведене розслідування щодо інциденту про напад на нього.

У вівторок, виступаючи з парламентської трибуни, Сивкович також звернувся до народних депутатів, що входять у більшість, підійти до цього питання з розумінням і не вважати його заяву політичним шантажем.

Депутат попросив колег підтримати його ініціативу про створення слідчої комісії у Верховній Раді для розслідування інциденту.

Як повідомлялося, при затриманні президента російсько-українського СП "Група "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина у Києві, він знаходився в машині народного депутата Сивковича.

У понеділок у прямому ефірі телеканалу ICTV сам Сивкович повідомив, що при затриманні Григоришина "була застосована сила" відносно самого депутата, незважаючи на те, що він продемонстрував людям, що проводили затримання, свій депутатський мандат.

Григоришин був затриманий у Києві у ніч з п'ятниці на суботу правоохоронними органами і проходить по кримінальній справі як підозрюваний за статтею 115 КК (незаконне придбання, зберігання і носіння зброї і боєприпасів). У цей час бізнесмен знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання на Подолі.

36-річний Григоришин є президентом російсько-українського СП "Група "Енергетичний стандарт", членом наглядової ради ВАТ "Львівобленерго", "Дніпроспецсталь", "Запоріжтрансформатор", і до недавнього часу був членом наглядової ради ВАТ "Сумиобленерго" і "Запорізький завод феросплавів".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

"Орли" гнізда Смірнова "налетіли" на Григоришина

Білий порошок знайшли і в офісі Григоришина. А його затриманням зацікавився Смірнов

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування