Депутати прийшли захищати Григоришина у суді

Вівторок, 15 жовтня 2002, 13:21
Шевченківський районний суд Києва у вівторок розпочав розгляд подання слідчого управління ГУ МВС у Києві про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою громадянина Росії бізнесмена Костянтина Григоришина.

Як передає кореспондент агентства, суддя Наталя Кравчук відхилила клопотання про участь у судовому слуханні консула Російської Федерації.

В даний час у суді оголошена перерва до 14:00, тому що скарга адвоката не надійшла через переведення слухання справи з Печерського райсуда в Шевченківський.

За словами адвокатів Григоришина, зазначений законом термін утримання його під вартою без санкції суду завершився у вівторок до полудня, однак затриманий бізнесмен на волю не випущений.

У суді присутні народні депутати Юрій Кармазін (у ролі захисника), Юрій Оробець, Євгеній Жовтяк, Юрій Артеменко, Володимир Бронніков, Сергій Соболєв і Олег Філенко.

Як повідомлялося, Григоришин був затриманий правоохоронними органами в Києві в ніч з п'ятниці на суботу. За словами адвокатів бізнесмена, через декілька годин після затримання в нього був виявлений пістолет з патронами і білий порошок. В даний час у відношенні Костянтина Григоришина порушена кримінальна справа по статті 115 КК (незаконне придбання, збереження і носіння зброї і боєприпасів).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...