Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПРОДАВ ДО ІРАНУ РАКЕТИ "ГРАД"?

Вівторок, 15 жовтня 2002, 14:13
Народний депутат Григорій Омельченко заявляє що привіз із США нові матеріали про незаконну діяльність президента Кучми, які були розглянуті парламентською комісією з розслідування справи Гонгадзе та направлені до Генеральної прокуратури.

За словами Омельченка, в одному з епізодів записів Мельниченка ідеться про спрямування з бюджету Чорнобильського фонду на ремонт 4-го поверху адміністрації президента 40 мільйонів гривень. "Ремонт ішов на реконструкцію сауни, басейну, кімнати для масажу, тренажерного залу, солярію і так далі. Так що, чорнобильці, будь-ласка: Банкова, 11, крило зліва. Ідіть і оздоровлюйтеся", - зазначив Омельченко.

Він також стверджує, що "привіз докази про продаж через Єгипет до Ірану ракет системи "Град" та незаконний продаж зброї до інших країн, щодо яких є санкції ООН".

За словами голови парламентської комісії, він домовився з Мін'юстом США про проведення експертиз "окремих епізодів записів Мельниченка". Раніше повідомлялося, що державні органи США провели експертизу лише одного фрагменту записів – на якому обговорюється продаж до Іраку системи "Кольчуга".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування