Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П`яний Кучма зганьбився на всю Вірменію

Середа, 16 жовтня 2002, 12:46
Вірменська газета "Аравот" стверджує, що під час офіційного візиту до Вірменії минулого тижня президент Кучма напився і влаштував п'яний дебош у кав'ярні "Араґаст", що в Єревані. Газета пише, що Кучма ображав музикантів і чіплявся до офіціанток, зокрема, змушуючи їх сісти між двома президентами:

По свидетельству очевидцев, в ходе недавнего визита в Армению украинского президента Роберт Кочарян повел его в кафе "Арагаст", где Леонид Кучма повел себя просто позорно. В пьяном виде он подсел к музыкантам-джазменам, задавая один и тот же вопрос: "Вы что, импотенты? Почему с вами нет девочек?" Затем Кучма начал нагло приставать к проходящим мимо официанткам, усадил каких-то девушек за президентский столик, на одной даже спустил "молнию". Говорят, что президент Армении лично извинялся за поведение своего коллеги.

Пригодам українського президента у Єревані присвятила свій матеріал Радіо Свобода. Прес-секретар Леоніда Кучми Олена Громницька одразу ж прокоментувала радіостанції, що все це наклеп і брутальні плітки, тим більше, що жодного журналіста у кав'ярні не було. Дивно, але глава адміністрації Медведчук жодних коментарів не давав.

Працівник "Аравота"" Анна Ісраелян впевнена, що всі події мали місце, і пояснила наступне: "Це дійсно так, що в цій кав'ярні не було журналістів. Але ця кав'ярня у Вірменії дуже популярна: туди ходить еліта суспільства. І все, що там відбувається, не залишається без відома. Тієї ночі, коли там був Леонід Кучма, було як завжди дуже багато людей і вони це розповіли нашій газеті".

 
 
За словами Анни Ісраелян, ці люди "просили не називати їхніх імен, і тому ми не можемо розголошувати наші джерела. Але все це правда. Ми це намагалися також з'ясувати у президентському апараті. Звісно, що прямо вони говорити не будуть, бо це забороняють закони дипломатії. Вони, наші джерела, навіть були обурені поведінкою Кучми, бо нашому президентові доводилося постійно просити вибачення за нього".

На питання чи не бояться працівники газети, що їх видання "звинуватять в упередженому ставленні до українського лідера?", Анна Ісраелян відповіла:

"Якщо врахувати все, що ми говорили про нього, я маю на увазі його причетність до вбивства журналіста Гонгадзе, у нас був би привід для упередженості. Але в цьому випадку якоїсь упередженості не було. Це дуже пікантна деталь. Просто, коли вони були на озері Севан (там дача вірменського президента), Кучма і Кочарян трохи випили. Ви знаєте, на чистому повітрі це не дуже відчувається, а коли вони приїхали до Єревана і трохи випили знову в кав'ярні, це вже відбилося на поведінці президента України. І президенти також люди".

Що-що, а продемонструвати свою "людяність" Кучма вміє. Напевно, вже вся країна знає про те, як він зірвав програму передвиборчого візиту до Одеси у 1999 чи як заливався сльозами у Севастополі у тому ж році.

А відвідини Кучмою Нижньовартовська - окрема розмова. Про те, що в Україні президент-"алкач", дізналися навіть у Сибіру, де Кучму просто потягло в "одкровення Примадони". Повний текст про перебування глави держави у Ханти-Мансійському окрузі читайте тут: "Мы, украинцы, немножко с придурью!", або сибірські "гастролі" випадкового президента.

Це ж - цитати. Без коментарів.

"Президентом я стал совершенно случайно. Мои друзья-директора приехали ко мне и говорят: "Леня, давай! Кравчук уже себя показал, тепер ты". А вообще-то, я ракетник".

"Я выступаю перед вами, как будто тост говорю, тут рюмки на столе нету?"

"Я обращаюсь к хохлам. Росія вам, як мати, а я - батько!"

"Рыба у вас (у Ханти-Мансійську –УП) - во!!! А сєльодочка! Ну ти мені хоч на дорожку-то дай сєльодочки" (до губернатора автономного округу Олександра Філіпенка).

"Украина была третьей страной по ядерному потенциалу, но от избытка ума отказалась. Бо Россия, видите ли, не хотела, чтобы Украина имела этот потенциал. Но мы должны были подумать, что даст нам отказ от ядерного оружия. Но мы ума понемножку набираемся - я обещаю".

"Вот вы, девушка в черном платье (яка ставила питання президенту), подойдите потом ко мне, мы с вами обо всем (?!) договоримся!"

"Ну я не могу тут раздеться перед вами (щодо своєї фізичної форми - УП). Знаете, сколько в Украине на меня всякой грязи выливают, особенно эти, ну как их?! Как?.. СМИ! Так что я бы сошел с ума, если бы не занимался спортом".

"Мы, украинцы, немножко с придурью!".

Ось так, а ви кажете до офіціянток чіплявся.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:51
Шанси України на перемогу в Євробаченні 2024: як змінилися прогнози букмекерів після двох півфіналів
12:44
Павлюк анонсував створення центр рекрутингу Сухопутних військ
12:33
Посол Польщі: Повернення чоловіків до України силою важко уявити
12:22
Росіяни з артилерії обстріляли Сумщину: загинула жінка, її онука — поранена
12:17
Вчені знайшли 57 тисяч клітин і 150 мільйонів нейронних зв'язків у крихітному зразку людського мозку
12:17
Український експорт з чорноморських портів сягнув 45 мільйонів тонн: чию продукцію переважно вивозили
12:07
У Повітряних силах пояснили, чому під час удару по Харкову не лунала тривога
12:07
фото, відеоПартизани показали вцілілі судна залишків ЧФ РФ у Криму
12:06
Морські дрони Magura вже потрощили Чорноморський флот РФ на $500 млн – Юсов
12:00
У двох регіонах після російських атак найскладніша ситуація з енергетикою – YASNO
Усі новини...
Реклама: