Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У солідарність із Сивковичем з більшості виходять депутати

Середа, 16 жовтня 2002, 13:03
Четверо депутатів з групи "Народовладдя" припинили своє членство у парламентській більшості до отримання висновків парламентської тимчасової слідчої з розслідування обставин нападу на народного депутата Володимира Сивковича.

Припинили членство у більшості співголовуючий "Народовладдя" Олег Беспалов, а також депутати Володимир Демьохін, Михайло Сятиня і Кирило Поліщук, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в прес-службі Беспалова.

Беспалов подав відповідну заяву координатору парламентської більшості Олександру Карпову.

Як повідомляло агентство, у вівторок Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин нападу на Сивковича. Згідно з постановою, Генеральна прокуратура повинна проінформувати парламент про хід розслідування до 18 жовтня поточного року. Раніше сам Сивкович також заявив про припинення членства в більшості до розслідування цього інциденту.

У машині Сивковича знаходився при затриманні президент російсько-українського СП "Група "Енергетичний стандарт" Костянтин Григоришин. Депутат повідомив, що відносно нього при затриманні Григоришина "була застосована сила", незважаючи на те, що він продемонстрував людям, які проводили затримання, свій депутатський мандат.

Про створення парламентської більшості було оголошено 8 жовтня. До неї ввійшли 9 пропрезидентських фракцій і ряд позафракційних депутатів загальною кількістю 232 парламентарія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування