Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"До більшості мене внесуть тільки ногами вперед"- Червоненко

Четвер, 17 жовтня 2002, 12:14
Почесний президент концерну "Орлан", народний депутат, член фракції "Наша Україна" Євген Червоненко заявляє, що тиском через податкову адміністрацію його намагаються "загнати" у парламентську більшість.

Про це він заявив 16 жовтня на прес-конференції у Львові.

За словами Червоненка, "зараз чиняться шалені спроби" змусити його до співпраці з парламентською більшістю, і з цією метою на нього чинять тиск через його комерційні структури. Зокрема, сказав Червоненко, податкова адміністрація наклала арешт терміном на 96 годин на майно підприємства "Орлан Транс" (м. Львів).

Заблоковано всі рахунки компанії, 50 вантажних автомобілів "Орлан Трансу" не можуть вийти в рейс, чим підприємству щодня завдаються збитки у 50 тис. дол. Депутат сказав, що автомобілі також заарештовано на 96 годин, але податківці вимагають продовжити арешт до 10 квітня 2003 року. За словами Червоненка, формальним приводом до таких дій податкової адміністрації стало виявлення факту крадіжки одним із водіїв "Орлан Трансу" 2 тонн пального.

Червоненко стверджує, що податкова здійснює тиск на суд і не виключає, що "Орлан Транс" вдаватиметься до акцій протесту.

Червоненко також розповів, що "начальник ДПА у Львівській області Сергій Медведчук порекомендував йому вирішити всі проблеми, зустрівшись з Віктором Медведчуком". При цьому Червоненко наголосив, що "до парламентської більшості мене внесуть хіба що ногами вперед".

Червоненко зазначив, що аналогічний тиск ДПА у Львівській області чинить і на підприємства "Світоч" та "Кредит Банк". "Я не заберу підприємство "Орлан Транс" зі Львова за будь-яких обставин, незважаючи на протистояння з головою ДПА у Львівській області Сергієм Медведчуком", - заявив Червоненко.

За словами Червоненка, "Орлан Транс" є найбільшою інвестицією у Львівську область (60 млн. доларів). Серед інвесторів "Орлан Трансу" - всесвітньо відомі виробники автомобілів "Volvo" та "Scania".

15 жовтня фракція "Наша Україна" оприлюднила в парламенті заяву з вимогою негайної відставки Медведчука з посади начальника Державної податкової адміністрації у Львівській області. Того ж дня Медведчук заявив, що автори звинувачень на його адресу ставлять за мету його політичне знищення.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...