Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУК ВИСУВАЄ УМОВУ ДЛЯ ПЕРЕГОВОРІВ З ЮЩЕНКОМ

Четвер, 17 жовтня 2002, 17:49
Віктор Медведчук готовий вести переговори з Ющенком тільки якщо той відкличе свій підпис під резолюцією мітингу про відставку Кучми.

У четвер головне управління інформаційної політики адміністрації президента розповсюдило офіційну відповідь голови адміністрації Кучми Віктора Медведчука на згоду лідера "Нашої України" Віктора Ющенка сісти за стіл переговорів з представниками СДПУ(О).

"Я радий, що зустрічі з Олександром Кваснєвським і Хав'єром Соланою змінили відношення Віктора Андрійовича до соціал-демократії, у тому числі і української", цитує Медведчука ГУІП.

"Я ще раз підтверджую готовність СДПУ(О) сісти за стіл переговорів з "Нашою Україною" без жодних попередніх політичних умов", говорить Медведчук, але додає свою умову: "У мене до пана Ющенка є лише одне особисте прохання: шановний Вікторе Андрійовичу, прошу Вас, відкличте свій підпис під документом, який Ви підписали 16 вересня. Я не вважаю за можливе впливати на Ваші політичні погляди, але зрозумійте – його окремі формулювання ображають особисту гідність Президента України".

16 вересня під час акції "Повстань, Україно!" Ющенко серед інших лідерів опозиції підписав вимогу про відставку Кучми, яку було передано пізніше президентові.

Медведчук вважає, що Варшава переконала Ющенка "у неприпустимості перенесення в політику звичок комунальної кухні". "Переконаний, що ми всі – і влада, і опозиція – зацікавлені у підтримці високого реноме української держави і політикуму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...