Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В СУБОТУ ОПОЗИЦІЯ ПОМ'ЯНЕ 10 РОКІВ ПРАВЛІННЯ КУЧМИ

П'ятниця, 18 жовтня 2002, 00:00
У суботу, 19 жовтня, опозиція планує провести мітинг на площі Незалежності, ходу зі свічками до адміністрації президента України, де встановить пам'ятну дошку з іменами "загиблих від режиму Леоніда Кучми".

Про це в п'ятницю повідомив журналістам член фракції БЮТ, лідер української народної партії "Собор" Анатолій Матвієнко, підкресливши, що в цей день опозиція "поминальною акцією відзначить 10-річчя правління Кучми".

Депутат також додав, що цей день "опозиція зустрічає з великою скорботою".

За словами Матвієнка, мітинг почнеться о 18.00 на площі Незалежності, після чого його учасники ходою зі свічками пройдуть до адміністрації президента України, де планується встановити пам'ятну дошку з "іменами загиблих від режиму Кучми, щоб усі бачили, що буде з тим, хто стане на дорозі цього режиму".

Представник "Нашої України" Віктор Пинзеник, відповідаючи на запитання журналістів, чи братиме партія "Реформи і Порядок", яка входить до блоку Ющенка, участь у мітингу опозиції 19 жовтня, також відповів ствердно і зауважив: "Як і в усіх попередніх акціях опозиції".

Також Пинзеник зауважив, що лідер однойменного блоку Віктор Ющенко не відкликатиме свій підпис під резолюцією, ухваленою учасниками акції протесту "Повстань, Україно!" 16 вересня, основною вимогою якої є відставка президента Леоніда Кучми.

Як сказав Пинзеник сьогодні на прес-конференції, заяви лідера СДПУ(О), глави адміністрації президента України Віктора Медведчука про готовність його партії сісти за стіл переговорів, але при цьому йдеться про необхідність відкликання підпису, "роблять ситуацію тупиковою" і є спробою зірвати "процес діалогу".

Інтерфакс-Україна, UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування