Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Такі справи" вже підготували докази "політичної цензури"

П'ятниця, 18 жовтня 2002, 19:34
Видавничий центр "Такі справи" завершує роботу над матеріалом про політичну цензуру, яка була застосована проти підприємства.

Як повідомили УНІАН у прес-службі "Таких справ", матеріал, де зафіксовано і проаналізовано кілька десятків порушень закону з боку податківців по відношенню до "Таких справ" буде переданий, насамперед, в адміністрацію президента України, в парламентський комітет зі свободи слова і в оргкомітет профспілки журналістів.

Крім того, його отримають усі без винятку депутати Верховної Ради, правозахисна організація "Репортери без кордонів" та усі зацікавлені.

За словами президента "Таких справ" Сергія Данилова, "формально проти нас не застосовували цензуру, але після того, як ми надрукували брошуру з неугодною комусь інформацією, на нас наїхали податківці, які не злазять вже понад вісім місяців. Отож, проти нас застосували, так би мовити, податкову цензуру".

За інформацією прес-служби видавництва, ситуація навколо "Таких справ" обговорювалася під час нещодавньої зустрічі головного податківця Миколи Азарова з президентом "Репортерів без кордонів" Робером Менаром.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування