Ющенко їде пікетувати Медведчука

Субота, 19 жовтня 2002, 15:23
Понад 50 народних депутатів фракції "Наша Україна" планують пікетувати у понеділок приміщення Львівської обласної податкової адміністрації. Представник "Нашої України" Тарас Чорновіл заявив, що лідер блоку Віктор Ющенко прибуде до Львова, щоб підтримати учасників акції.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", акція громадської непокори стане відповіддю на "незаконні дії" податківців Львівської області. "Наша Україна" виступає проти свавілля державної обласної податкової адміністрації і вимагає відставки її голови – Сергія Медведчука", - зазначає прес-служба.

Депутати домагатимуться "зміни всієї системи" податкової адміністрації Львівської області, в тому числі і на законодавчому рівні.

Як зазначає прес-служба, "акція буде носити попереджувальний характер, але в разі невиконання вимог, вона перейде у форму безстрокового страйку". Депутати звернулися до керівництва податкової адміністрації з проханням не залишати своє приміщення під час мітингу через "термінові справи", а вийти до громадян і дати пояснення своїм діям.

***

Тим часом СДПУ(О) заявила про готовність почати переговори з "Нашою Україною" без будь-яких попередніх політичних умов. Про це заявив заступник керівника фракції Михайло Папієв, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зі слів Папієва, відкликання підпису лідера "Нашої України" Віктора Ющенка під резолюцією мітингу 16 вересня є "не політичною умовою" початку переговорів соціал-демократів з блоком, а "особистим проханням" глави адміністрації президента, лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука, яке "не має жодного стосунку до майбутніх переговорів".

Читайте також:

Ющенко погрожував Медведчуку. "У толерантній формі"

МЕДВЕДЧУК ВИСУВАЄ УМОВУ ДЛЯ ПЕРЕГОВОРІВ З ЮЩЕНКОМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...